מסעדת יפו תל אביב של השף חיים כהן, מהשפים הוותיקים והמוערכים בישראל של כל הזמנים
מסעדת הקונספט המדוברת ביותר בישראל שנפתחה במרץ 2013, ביצירתו של השף יובל בן נריה
המסעדות והשפים המדוברים בעולם משתלטים למשך שבוע על המטבחים של המסעדות המובילות של תל אביב
מותג הטחינה פרמיום המוביל בישראל
המסעדות הטובות בתל אביב, כאלו שאינן מגישות ארוחות בוקר אף פעם (!), מגישות ליום אחד בלבד תפריט בראנץ’ מושחת
המעדנייה של שף אבי ביטון מציעה מנעד רחב של אוכל ביתי, טרי ואיכותי
המותג הבולונז’רי מהמוערכים בעולם מגיע לראשונה לישראל
מסעדת קפה פופולר של שף אבי ביטון, שהפך את המקום לאחד ממוקדי הבילוי החמים בעיר
תוכן וחוויות קולינריות ייחודיות במסעדות מהשורה הראשונה
ירק על-טבעי הזעיר בעולם – שהוכרז כעתיד של המזון
פלטפורמה קולינרית, מסעדה וחממה לחדשנות קולינרית ישראלית יצירתית
המקום החדש הוא הגשמת חלומה של רביבה אפל ז”ל, האישה ששינתה את הקונדיטוריה הישראלית
Fun Dining Week by American Express – שבוע המסעדות של תל אביב 2019
ביסטרו עכשווי בהשפעת מטבח הרחוב היפני של יובל בן נריה
מתחם בילוי ואירוח חדש בין שמיים לארץ
מלון היוקרה המרהיב ביותר בישראל
מלון ממילא מביא אל ירושלים את בשורת העיצוב והאירוח העולמיים המשובחים ביותר
.קפיטריה הממוקמת בפריים לוקיישן על צומת הרחובות שדרות בן-גוריון ואדם הכהן, נפתחה במבנה האייקוני של “בית חנה” ותביא בשורה מרעננת של מטבח עשיר ויצירתי המותאם לקצב החיים האורבני
מסעדת ראמן מבית טאיזו הממוקמת בשוק צפון, בהשראה יפנית עם פרשנות אישית של השף יובל בן נריה
חלל אמנותי ובר מסעדה יפואי
מלון פאר בלב ירושלים, הנחשב אחד הבולטים במלונות ישראל
פאסטל – בראסרי ישראלי מודרני ומסוגנן במוזיאון תל אביב
שוק צפון המתחם הקולינרי של צפון תל אביב: טריות, מגוון וטעם.
הג’לטריה מביאה לתל אביב את חווית הגלידריה האיטלקית הקלאסית ואת בשורת המתוקים של איטליה