יבואנית ומשווקת מותגי האלכוהול, יין ובירה המובילים בעולם
ירק על-טבעי הזעיר בעולם – שהוכרז כעתיד של המזון
מסעדת יפו תל אביב של השף חיים כהן, מהשפים הוותיקים והמוערכים בישראל של כל הזמנים
מסעדת הקונספט המדוברת ביותר בישראל, ביצירתו של השף יובל בן נריה
פאסטל – בראסרי ישראלי מודרני ומסוגנן במוזיאון תל אביב
מסעדת שף החוזרת אל ההתחלה
מיזם אגרוטק ישראלי חדש
רשת מעדניות תוצרת משק טריה ואיכותית
מטבח-מעדניה, משתלה וחנות בוטניקה
דיינר יפני מבית טאיזו במתחם שרונה מרקט
רשת המעדניות שהכתיבה מחדש את טיב הבשר
מרכז ראשון מסוגו בארץ נפתח בתל אביב במטרה לחקור ולקדם את תרבות האוכל בישראל
מסעדת קפה פופולר של שף אבי ביטון, שהפך את המקום לאחד ממוקדי הבילוי החמים בעיר
המעדנייה של שף אבי ביטון מציעה מנעד רחב של אוכל ביתי, טרי ואיכותי
תוכן וחוויות קולינריות ייחודיות במסעדות מהשורה הראשונה
מותג הגלידה הנחשב והאיכותי
מותג הוודקה פרימיום במהלך תוכן ייחודי בשיתוף קפה פופולר
טרנד פחיות היין שכובש את העולם הגיע לישראל
המקום החדש הוא הגשמת חלומה של רביבה אפל ז”ל, האישה ששינתה את הקונדיטוריה הישראלית
מותג הטחינה פרמיום המוביל בישראל
Fun Dining Week by American Express – שבוע המסעדות של תל אביב 2019
המסעדות הטובות בתל אביב, כאלו שאינן מגישות ארוחות בוקר אף פעם (!), מגישות ליום אחד בלבד תפריט בראנץ’ מושחת
המסעדות והשפים המדוברים בעולם משתלטים למשך שבוע על המטבחים של המסעדות המובילות של תל אביב
ביסטרו עכשווי בהשפעת מטבח הרחוב היפני של יובל בן נריה
מתחם בילוי ואירוח חדש בין שמיים לארץ
וודקת הסופר פרמיום הראשונה בעולם, מיוצרת בחבל קוניאק שצרפת
מלון ממילא מביא אל ירושלים את בשורת העיצוב והאירוח העולמיים המשובחים ביותר
.קפיטריה הממוקמת בפריים לוקיישן על צומת הרחובות שדרות בן-גוריון ואדם הכהן, נפתחה במבנה האייקוני של “בית חנה” ותביא בשורה מרעננת של מטבח עשיר ויצירתי המותאם לקצב החיים האורבני
חלל אמנותי ובר מסעדה יפואי
מלון פאר בלב ירושלים, הנחשב אחד הבולטים במלונות ישראל
שוק צפון המתחם הקולינרי של צפון תל אביב: טריות, מגוון וטעם.
הג’לטריה מביאה לתל אביב את חווית הגלידריה האיטלקית הקלאסית ואת בשורת המתוקים של איטליה