• pas_3
  • pas_4
  • pas_1
  • pas_2

pastel_slogo

בראסרי פאסטל נפתח בקיץ 2013 בצמוד לאגף החדש במוזיאון תל אביב, כשהוא ממוקם באחת מפינות החמד של תל אביב, מעל מתחם גן הפסלים של המוזיאון. המסעדה המושקעת בעיצוב ברנוביץ’ קרוננברג אדריכלים מעוצבת כחלק אינטגרלי מהאגף החדש של המוזיאון, הנחשב לאחד הבניינים החדשניים ביותר בזמננו, תוך שמירה על הדי.אן.אי של מוסד הבראסרי הותיק על ערכיו וחומריו. על המטבח מנצח השף הצרפתי טיבו ברה (לשעבר שף מעון שגריר צרפת בישראל) והוא משלב בין קלאסיקות צרפתיות לחומרי הגלם הישראלי. התוצאה – בראסרי מודרני עם שלל מתחמי ישיבה לשלל סוגי בילוי עם בר פנימי חבוי (“קוקון”) למעשנים ותפריט קוקטיילים עדכני.

hotel_vacation-icon_without-relection_02
תקשורת ותוכן לדוגמא:

אפיפיור החמאה במסעדת פאסטל-ז’אן איב בורדייה @ YNET, פברואר 2014

הצרפתיה החדשה במוזיאון תל אביב @ טיים אאוט, אוגוסט 2013

גורו החמאה הצרפתי מגיע למסעדת פאסטל @ ערוץ 10, לונדון וקירשנבאום, פברואר 2014

המסעדה היפה בעולם נמצאת בישראל @ וואלה, ינואר 2015

דברים טובים מתרחשים במסעדת פאסטל @ טיים אאוט, ינואר 2015