גלידת פרמיום איכותית ומובילה

רשת אוטלו הוקמה ב- 2017 בהשראת גלידריות ושוקולטרי מרחבי איטליה וצרפת והפכה תוך זמן קצר למותג גלידה נחשב ואיכותי. הגלידה מיוצרת במכונה ורטיקלית (בין הבודדות בארץ), המאפשרת לשף גלסייר להוסיף חומרי גלם תוך כדי תהליך הייצור ולשמור את הגלידה רכה ואוורירית.

 

 

hotel_vacation-icon_without-relection_02

תקשורת ותוכן לדוגמה:

אוטלו פותחים סניף ברמת אביב עם המון קקאו @ Time Out, מאי 2021

גלידה שהיא חווית ליקוק מושלמת @ וואלה, יוני 2021

טעמי הגלידה הכי מטורללים בארץ @ רשת 13, יולי 2021