מסעדת ראמן מבית טאיזו הממוקמת בשוק צפון, בהשראה יפנית עם פרשנות אישית של השף יובל בן נריה

מיאזקי מציגה פרשנות מקומית ל – איזקיה  (בר שתייה ואוכל יפני), אוכל רחוב יפני בשילוב מרכיבים מקומיים. התפריט של מיאזאקי בנוי ברובו סביב גריל הרובטה (גריל יפני) שנבנה במיוחד עבור המסעדה בלונדון.

הגריל בן שלוש הקומות מופעל ע”י גחלי בינצ’וטן מעץ אלון יפני המספקות טמפרטורה גבוהה מאוד ומעניקות חריכה חזקה בשילוב ארומה עדינה של עישון.

חלק מחומרי הגלם של צירי הראמן המוגשים במסעדה, מתחילים בצלייה על גריל הרובטה, ומוגשים עם שיפוד מתאים לכל ראמן.
על העיצוב הופקדו האדריכלים פיצו קדם וסיגל ברנוביץ’ אמית. התוצאה היא חזית מרשימה, המשלבת מוטיבים יפנים כגון אורגמי, עץ ומינימליזם, יחד עם צבעוניות מקומית ו”שיק” מערבי.

hotel_vacation-icon_without-relection_02
תקשורת ותוכן לדוגמא:

http://www.miazaki.co.il/