Maison Kayser  מותג הבולונז’רי והפטיסרי מהמוערכים בעולם, שמקורו במאפייה קטנה שנפתחה לפני 25 שנה ברובע החמישי בפריז, מגיע לראשונה לישראל.
מי שעומד מאחורי מותג המאפים הוא הבולנז’ר האגדי וזוכה הפרסים אריק קייזר (56). דור רביעי למשפחת אופים, אשר נודע כאופה הראשון שהחזיר  את לחמי המחמצת המסורתיים לעולם הקולינריה בשנות ה-90′. הבוטיקים בישראל יתפחו לפי הסטנרדטים הקפדנים של קייזר: חומרי גלם מצויינים, ושיטות אפיה מסורתיות לצד יצירתיות חסרת גבולות.

 

 

 

 

hotel_vacation-icon_without-relection_02

תקשורת ותוכן לדוגמה:

הבגט הטוב ביותר בפריז מגיע לישראל @ ynet, יולי 2020

מייזון קייזר ייפתח בסוף אוגוסט בנמל תל אביב @ Time Out, יולי 2020

האם נמצא הבגט הטוב בישראל? @ הארץ, ספטמבר 2020 

נגיסה מושלמת מפריז @ כלכליסט, ספטמבר 2020 

kayser. co.il