• tai_3
  • tai_1
  • tai_2


logo

הג’לטרייה הינה רשת גלידריות חדשה בישראל, פרי שיתוף פעולה עם חברת ריסטרטו, יבואנית המתמחה בייבוא מוצרי מזון איכותיים מאיטליה. בצד הקולינרי חבר לשף הגלידה האיטלקי ג’יאקומו שיאבון, הנחשב לאחד מה- “GELATO MAKERS” הטובים בעולם ובעליו של רשת הגלידריות הידועה La Sorbetteria  שבבולוניה ובמילאנו. במשך 30 שנה, ג’אקומו נמצא יום יום במטבח ומייצר את הגלידה בתשוקה, אהבה המהווה השראה לאוהבי הגלידה.  בג’לטרייה החדשה – הלקוח תמיד ייהנה מגלידה הכי טרייה שיש – רגע אחרי שיצאה מהמכונה.

 

הג’לטריה מביאה לתל אביב את חווית הגלידריה האיטלקית הקלאסית ואת בשורת המתוקים של איטליה.  המקום מעוצב כמעין ממלכת מתוקים קסומה ובמקום תיוצר גלידה מחומרי גלם טבעיים וטריים בלבד!

דרך ה- Open kitchen  יוזמנו הלקוחות לצפות בתהליך הייצור בזמן אמת  ולהזמין  גלידה טרייה היישר מידי השף.   כמו כן, יוצעו במקום עשרות סוגים של קרוסטאטות, קנולי, טירמיסו, זוקוטו, מילופולה (מיני פחזניות), טארטים, עוגות קרם שניט, אקלרים והיצע עשיר ומפתה של תפריט מתוקים.

 

hotel_vacation-icon_without-relection_02
תקשורת ותוכן לדוגמא:


הגלידריות הכי מתוקות @ מאקו, יולי 2014

הגלידריות שיצננו את הקיץ @ טיים אאוט, יוני 2014

הגלידה הטעימה בישראל @ ערוץ 2, תוכנית חיסכון, יוני 2014

טעמי הקיץ שחייבים להכיר @ עכבר העיר, יולי 2014