logo

קפיטרי, רשת מזון חדשה בישראל, הסנונית הראשונה שנפתחה בשרונה המושבה, מביאה בשורה חדשנית ומרעננת לענף רשתות המזון המהיר.

קפיטרי מציעה לראשונה קונספט של “פאסט גורמה”, תוך שמירה על 3 ערכים מובילים: שימוש בחומרי גלם מובחרים, מהירות השירות ותמחור נגיש. בעליה הם תמיר ברלקו, מי שהביא לארץ את בשורת הקפה, הקים וניהל את רשת ארקפה, ולאחר מכן שימש כמנכ”ל קבוצת עדיסלייפסטייל, שון תל, יזם אינטנרט (יד 2) וניב שחף, מבעלי קבוצת שחף נדל”ן.

קפיטרי מצטרפת לטרנד עולמי הרווח בשנים האחרונות של רשתות אורבאניות למזון איכותי וטרי עשוי מחומרי הגלם איכותיים  ללא חומרים משמרים,  לקהל המודע – זאת בניגוד גמור לתפיסת הג’אנק פוד. רשתות דוגמת: Pret a Manger , רשת בריטית שלאור ההצלחה פתחה סניפים  גם בארה”ב ובהונג קונג; Cojean, רשת פריזאית בת 21 סניפים;EAT, רשת בריטית מצליחה ועוד.

 

 

hotel_vacation-icon_without-relection_02
תקשורת ותוכן לדוגמא:

לא כשרה באקסטרים@כלכליסט , ינואר 2014

מזון מהיר גורמה לראשונה בישראל@לילה כלכלי, ערוץ 10, ינואר 2014

הסנונית הראשונה של מתחם שרונה@עכבר העיר,  ינואר 2014

טוסט לוהט ב-40 שניות@טיים אאוט, ינואר 2014