•  

     


בלאק מורנינג  
–  אירוע קולינרי ראשון מסוגו  בארץ ובעולם – ביוזמת והפקת מחלקת התוכן של קרבט  וייס.  האירוע התקיים ביום שלמחרת הלילה הלבן בתל אביב, כשהוא נותן  מענה קולינרי יצירתי ובועט לאירועי הלילה הלבן שהפכו להמוניים.  אחת עשרה מהמסעדות הטובות בתל אביב, כאלו שאינן מגישות ארוחות בוקר אף פעם (!), הגישו ליום אחד בלבד תפריט בראנץ’ מושחת, במתכונת  של ארוחת ‘פיין דיינינג’ הכוללת 5 מנות.

הלוק אנד פיל השחור נוגע  בכל רבדי החוויה – בתפאורה, במוזיקה, ובחלק מן המנות שיוגשו בתפריט אשר יהיו שחורות ויתכתבו עם הטרנד החם של עולם הקולינריה: אוכל שחור בעל צורה ומרקם מרגשים, מחומרי גלם המככבים בתפריטים של המסעדות המדוברות בעולם. וגם כמובן בעמודי האינסטגרם שלהן. התוצאה: אירוע קולינרי מרהיב יוצא דופן, שעובד על כל החושים, ב-11 מהמסעדות המובילות בתל אביב.

השותפים שלנו לבלאק מורנינג:  קפה BeanZ, מיזם Farmer to Cup בינלאומי של שטראוס קפה, אשר בחר באירוע כדי להשיק את הקפה החדש בישראל והציג תפריט קפה יחודי מחוות  מסביב לעולם ; אפרול שפירץ, קוקטייל הבוקר המושלם; אמריקן אקספרס המעניקה הטבת מחיר ללקוחותיה; אוראו, עם קינוחים שחורים מושחתים; וארגל, ספקית כלי ההגשה המובילה בעולם המסעדנות.

נפגש בשנה הבאה.

hotel_vacation-icon_without-relection_02

 

 בלאק מורנינג@ הארץ

אוכל שחור לבוקר שחור@YNET, יוני 2018

הארוחות שמחכות לכן בבלאק מורנינג@ ישראל היום, יוני 2018

הדרך המושלמת לפתוח את הבוקר@מאקו, יוני 2018

בראנצ’ גורמה הוא השחור החדש@סלונה, יוני 2018

http://www.blackmorning.co.il/