קאבקם, בר-מסעדה שזכה מיד עם פתיחתו להצלחה גדולה בקרב קהל הסועדים ולחיבוק חם מצד מבקרי האוכל. קאב קם זו חגיגה, צורת בילוי, מושג שנולד בתאילנד ומתייחס למפגש בין חברים או משפחה, לערב של אוכל, אלכוהול ומוזיקה. האוכל בארוחת קאב קם, חריף ומתובל, חסר מניירות, האלכוהול מלווה אותו, דואג לשטוף את החך ולהכין לטעימה הבאה. בבר-מסעדה של מלילי, המושג קאב קם נמזג אל תוך תל אביב, לאווירה החופשית ונטולת הגבולות שהעיר יודעת להציע. מוזיקה לייב, קוקטיילים מבוססי עשבי תבלין מהחווה ואירוח אישי וחם, הם אלו שהופכים את החוויה בקאב קם למפגש קצה בין מזרח ומערב. עם הזמן ולאור דרישת הקהל, התפריט התרחב, הווליום מעט ירד והבר הפך לבר-מסעדה

hotel_vacation-icon_without-relection_02
תקשורת ותוכן לדוגמא:

מקבלים את השבת בקאב קם/ הארץ/ 8.4.18

קאב קם חונכת בראנץ’ שישי/ TIME OUT/ 11.4.18

 אוכל תאילנדי בבית? קל/ YNET/ 13.4.18

http://www.kabkem.com/