שם המסעדה, a, מייצג את הפילוסופיה והפרקטיקה העומדים מאחורי מסעדתו של שף יובל בן נריה הן בפן הקולינרי והן בעיצוב החלל, השואף למינימליזם. העבודה על התפריט נשענת על עקרון החזרה להתחלה. לבראשית, לחיבור לטבע. לייצריות. בן נריה והצוות שאפו להתחבר לכמה שיותר לטכניקות בישול ומיצוי טעמים של שימור, יישון והתססה. שילוב חומרי גלם יפניים עם טכניקות מיצוי טעמים אלה מאפשרות לבן נריה להמשיך ולצלול לבריכת הטעם השישישכולנו אוהבים, האוממי.

hotel_vacation-icon_without-relection_02

מדעי השף | יובל בן נריה כובש את עולם הקולינריה @ N12, מאי 2022

ראוותנית וגאונית: המסעדה החדשה של יובל בן נריה @ כלכליסט, נובמבר 2021

שונה מכל מה שהכרתם: כל מה שצריך לדעת על המסעדה החדשה של יובל בן נריה @ ישראל היום, נובמבר 2021

אכלנו ב-a עם דמעות בעיניים, ויש לנו שורה תחתונה מהדהדת @ Time Out, נובמבר 2021

ontopo.co.il/arestauranttlv