שף אבי ביטון, מהשפים האהובים בישראל (“אדורה” בעבר ו”קפה פופולר” בהווה) מנגיש עצמו לקהל הרחב עם מעדניות סוליקה  – ב-ל’ החדשה (רחוב איינשטיין),  במרכז שוסטר שברמת אביב ג’, וכיכר השרון שבהרצליה פיתוח – בהן הוא מציע אוכל ביתי, טרי, איכותי וטעים, אוכל עדתי, שמח ו’אמיתי’, כזה שמתגעגעים אליו ומעלה זכרונות.

 

 

 

hotel_vacation-icon_without-relection_02

תקשורת ותוכן לדוגמה:

המשלוח היומי: המאמא מרמת אביב @ ישראל היום, יוני 2020

3 מתכונים למנות דגל מהמטבח העיראקי @ ynet, יוני 2020

אבי ביטון וסוליקה עד הדלת @ מעריב, יולי 2020

www.sulica.co.il