מיזם אגרוטק ישראלי חדש המצעיד את ענף הפטם לעולם בריא ואתי יותר:

‘לולו’ – הינו מותג עוף פרמיום חדש, שיספק אלטרנטיבה בקטגורייה זו ויציע חלופה בריאה, איכותית וטעימה. 

ההבדל המרכזי בטיפוח “לולו” נעוץ במכלול התנאים להם זוכה העוף ובמעבר לגידול חקלאי בשיטת ה-Slow grow.    

שיטה זו מבוססת על גידול ארוך, התואם עד כמה שניתן את אורח החיים של התרנגולות בטבע  ומאפשר לשרירים לצמוח באופן טבעי ולא מואץ. לדבר יש השפעה מכרעת על מאפייני המרקם הכללי והטעם של בשר העוף ומשום כך מתקבל תוצר פרמיום.      

בראש המיזם עומד שלמה שיין והושקע בו עד היום למעלה מ-3 מיליון ₪. 

hotel_vacation-icon_without-relection_02

מהפכה בלול: בצפון התחילו לגדל עופות אחרת @ כאן 11, מאי 2022

luluchicken.co.il