• tai_3
  • tai_1
  • tai_2

logo

שף חיים כהן, מהשפים הוותיקים והמוערכים בישראל של כל הזמנים, מגלם במסעדת יפו תל אביב את כל תשוקתו לבישול ואירוח. שף כהן – בעלים ושף של 3 מסעדות מצליחות בהווה  (גם דיקסי ופילדפיה) ואחת מיתולוגית (קרן, שפעלה 17 שנה), כותב ספרי בישול, מנחה תכניות בישול ושופט ב”מאסטר שף” – מזמין את הקהל ביפו תל אביב להנות מהמטבח המעולה שלו, זה שבעצם שינה את השפה הקולינרית בישראל – מטבח המשלב חומרי גלם מקומיים ועונתיים עם שיטות בישול והגשה מהמטבח הצרפתי. מטבח המפגיש מאכלים שורשיים משפחתיים לבין בישול עילי מודרני. כן, בדיוק – יפו פוגשת את תל אביב.

התפריט של יפו תל אביב מתחלף על בסיס כמעט יומי, בהתאם לחומרי הגלם הטריים. זאת לצד מנות קלאסיות שהן “השפה הקולינארית” של יפו תל אביב). לצד כל אלה פועל הטאבון המופלא (ייבוא מפירנצה) הניצב בלב המסעדה ומשדרג בצורה מופלאה את הירקות, הבשרים, פירות הים והלחמים הפריכים.

הסועדים מוזמנים לשבת בין הקירות מחופי השטיחים והרהיטים הממוחזרים (בעיצוב המדוייק של האדריכלים ברנוביץ’ קרונברג), אל מול המטבח הפתוח, להנות מההמולה, הריחות והמראות – ולהיות חלק מתהליך אמנות הכנת האוכל. כנראה, ההצגה הכי טובה בעיר של השף הכי אהוב בישראל.

 

hotel_vacation-icon_without-relection_02
תקשורת ותוכן לדוגמא:

 

http://www.yaffotelaviv.com/