•  

רשת מעדניות “המזווה” החלה את דרכה בסניף משפחתי בפרדס חנה ונולדה מתוך יזמות של בעליה הצעירים – דור כהן ואור דוייב.
גולת הכותרת היא התמחות בשרקטורי ובהגדרה מחדש של טיב הבשר המטופל בשיטות ייחודיות.
לרשת סניפים בפרדס-חנה, הרצליה, נתניה, וסניף חדש ברחובות. כמו כן, חברה הרשת לשף המוערך יוסי שטרית , אשר נכנס כשותף אסטרטגי ומייצר עבורה קו מוצרים משלו.
מתוך אמונה שאיכות המזון תלויה במקורות הגידול שלה – נותנים ב”המזווה” עדיפות גבוהה למגדלים ישראליים ולתוצרת מקומית המגיעה מחוות ברמת הגולן ובדרום הארץ.

 

hotel_vacation-icon_without-relection_02

תקשורת ותוכן לדוגמא:

המעדנייה שמתמחה בתזונת פליאו מתרחבת @ כלכליסט, מרץ 2021

שיתוף פעולה טעים @ וואלה, מרץ 2021

המזווה.co.il