“אסיף”, המרכז הראשון מסוגו בארץ נפתח בת”א במטרה לחקור ולקדם את תרבות האוכל בישראל   

החזון של “אסיף” הוא הקמת מרחב תרבותי וקולינרי שישרטט קווים לדמותו של המטבח הישראלי החדש ומהווה מקום להתנסות במנות, במתכונים ובחומרי הגלם המרכיבים אותו. המרכז מציע למבקריו ספרייה פתוחה לקהל הרחב והכוללת יותר מ- 1500 ספרי מחקר ומתכונים. גלריה לתערוכות מתחלפות, שיעסקו באוכל בהקשרים מגוונים כגון: אקולוגיה, מוסר ומגדר, אירוח סדנאות וארוחות פופ-אפ בהובלת שפים מקומיים ובינלאומיים. ככלל, המרכז מבקש לסייע לצמיחה ותיעוד התרבות הקולינרית המקומית ולשמש עבורה בית למחקר, שיחה ועשייה טעימה.

 

hotel_vacation-icon_without-relection_02
תקשורת ותוכן לדוגמה:

המרכז הקולינרי “אסיף” לא דומה לשום דבר שהכרתם @ ישראל היום, יוני 2021

ביקרנו בבית הקפה החדש והמדובר אסיף וחזרנו עם תשוקה לפלפלים חריפים @ גלובס, יולי 2021

לשרטט את מפת הקובה הישראלית @ כלכליסט, יולי 2021