אל ארז, מותג הטחינה פרמיום המוביל בישראל, הוקם בשנות ה- על 80 על ידי אסעד זהר ז”ל כמפעל קטן לייצור טחינה גולמית בשיטות מסורתיות. מאז 2003 מובילה את המותג ג’וליה זהר, אשר הפכה את המפעל לחברה גלובלית משגשגת. אל ארז הוא מותג הטחינה המועדפת על שפים, מסעדנים ופודיז, ונמכרת ברשתות המובילות בישראל. תהליך הייצור נעשה תוך הקפדה על קניית חומרי גלם המשובחים, בשילוב תהליכי יצור בשיטה המסורתית (14 שלבים) תוך שמירה על המרכיבים הבריאותיים של השומשום.

hotel_vacation-icon_without-relection_02

תקשורת ותוכן לדוגמה:

איך הפכה טחינת אל ארז לעסק בינלאומי @ שי בשידור, מאי 2020

טחינת אל ארז מגיעה לארה”ב @ כלכליסט, ינואר 2020

 על ניסיונות החדירה של יצרנית הטחינה המסורתית מנצרת לאירופה @ שוק חופשי, רדיו תל אביב, דצמבר 2019

www.alarz.co.il